dr Balogh András

Dr. Balogh András

Szemész

Bemutatkozás

Balogh András vagyok, szemész szakorvos, több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezem a szemészeti betegségek diagnosztizálása és kezelése terén. Szakmai pályafutásom során számos betegnek segítettem visszanyerni és megőrizni látását, különös figyelmet fordítva a refrakciós hibák, a glaukóma, a szürkehályog és a retina betegségeinek kezelésére.

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, majd szakmai képzésemet és gyakorlatomat a Bajcsy- Zsilinszky Kórház Szemészet Osztályán végeztem. Rendszeresen részt veszek hazai és nemzetközi konferenciákon, hogy naprakész legyek a legújabb szemészeti technikák és kezelések terén.

Célom, hogy pácienseimnek a legmagasabb színvonalú ellátást nyújthassam, egyénre szabott kezelési tervekkel és modern technológiai eszközökkel. Elkötelezett vagyok a preventív szemészeti ellátás mellett, hogy segítsek megelőzni a látásproblémák kialakulását és biztosítsam a szem egészségét minden korosztály számára.

Forduljon hozzám bizalommal, legyen szó rutin szemvizsgálatról vagy komplex szemészeti problémáról. Szeretettel várom Önt rendelésemen!

Specializáció

  • Szürkehályog diagnosztika, gondozás
  • Cukorbetegséggel, magas vérnyomással kapcsolatos szemészeti szövődmények diagnosztizálása, gondozása
  • Gyulladások és allergiás betegségek kezelése
  • Zöldhályog (glaucoma) kezelése, gondozása
  • Szemészeti speciális diagnosztikai módszerek

Kórházi háttér

Budapesti Bajcsy Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Tanulmányok

2016 : Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, orvosi diploma

2022 : Szemészet Szakvizsga, Semmelweis Egyetem

2016-: Magyar Szemorvos Társaság tagja

Foglaljon időpontot!


Szakorvosaink