Dr. Radnóty Gergely

Dr. Radnóty Gergely

Belgyógyász-diabetológus

Bemutatkozás

Debrecenben végeztem általános orvosként 2014-ben. Egyetemi tanulmányaim során több külföldi (Ausztria, Indonézia, Thaiföld, Olaszország)  tanulmányúton  szereztem tapasztalatot. Ezt követően Péterfy Kórház Kardiovaszkuláris és diabetológiai Osztályán töltöttem rezidens éveimet kiváló mentorok mellett.

Az akut betegek ellátásában szakvizsgát követően Tatabányai Kórház Sürgősségi Osztályán szereztem jártasságot, ahol megtapasztalhattam, milyen súlyos szövődményekkel járhatnak az olyan krónikus (sokszor a betegek által nem komolyan vett) betegségek mint a hypertonia, ill. a cukorbetegség. Sokszor szomorúan  látom, hogy a súlyos egészségkárosodás milyen egyszerűen megelőzhető lett volna megfelelő életmóddal, és az alapbetegség modern gyógyszeres kezelésével.

Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Diabetológiai Osztályán dolgozom, Endokrinológia területén további szakvizsga megszerzése a célom.

Rendelésemen várom a magas vérnyomással, elhízással, diabetessel küzdő betegeket, de segítséget nyújtok szerteágazó panaszok esetén is, amikor a beteg „nem tudja, kihez forduljon”.

Specializáció

Hypertónia, hyperlipidaemia, prediabetes, II-es tipusú diabetes komplex kezelése.

Kórházi háttér

Bajcsy-Zsilinszky Kórház III. Belgyógyászat.

Tatabánya Kórház SBO

Tanulmányok

2020 – Belgyógyászat szakvizsga

2014 – Általános orvosi diploma

Foglaljon időpontot:

Rendelési idő

Szakorvosaink