Rólunk

Doktornő fonendoszkóppal, kezében két buborékkal, amelyeken orvosi kereszt szimbólum szerepel

2022 őszén nyitott meg klasszikus stílusú, ám modern eszközparkkal rendelkező magánrendelőnk, a Halom Medical Egészségközpont. Klinikánk a X. kerület szívében található, mind tömegközlekedéssel, mind személygépjárművel könnyen megközelíthető helyen fekszik.

Jelenleg már 19 szakrendelésen nyújtunk betegeink számára szakellátást, melyet igyekszünk folyamatosan tovább bővíteni. A felsorolt szakmákban a legszéleskörűbb orvosi ellátást nyújtjuk betegeinknek. Szinte minden orvosunk kórházi háttérrel és gyakorlattal rendelkezik.

Missziónk

A Halom Medicalnál alapvető célkitűzésünk, hogy betegeink a mai kornak megfelelő legmodernebb, az elérhető legjobb és minden esetben egyénre szabott terápiát kapjanak, mely figyelembe veszi az adott beteg egyéni sajátosságait, társbetegségeit, szűkebb környezetét és élethelyzetét.

Fizetési lehetőségek

Magánrendelőnkben lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is, valamint a legtöbb egészségpénztárral is kapcsolatban állunk (Generali, Allianz, Prémium, OTP, MKB, Patika, Vasutas). Egészségpénztári kártyát is elfogadunk. A rendelő körüli utcákban a parkolás ingyenes.

Nyitvatartás

Rendelőnk hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napokon 09-20 óra között tart nyitva az egyes orvosok beosztása szerint.

Miért válassza a Halom Medicalt?

  • Kórházi fekvő és járóbeteg ellátás területén is tapasztalt orvosok
  • Összetartó csapat
  • Rendszeres szakmai képzésen részt vett orvosok
  • Klasszikus, ám modern környezet
  • Modern eszközök
  • Kedvező árak