Halom Medical

Rólunk mondták

5
Pácienseink értékelése

Az alábbiakban pácienseink értékelését olvashatja. Örömmel veszünk minden visszajelzést, mely segít abban, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk Önöknek. Kérjük, ossza meg velünk Ön is tapasztalatait!

Image titleImage title
Dr. Ember Tímea

Dr. Ember Tímea doktornőnél jártam a mai napon, nagyon, nagyon kedves és pontos orvos. Bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani. A recepciós hölgy is nagyon aranyos és segítőkész volt. Örülök, hogy ezt az egészségközpontot választottam! 😊

– Erik
Image titleImage title
Dr. Papp Veronika

Tegnapi napon voltam a klinikán. Nagyon szép környezet, kedves recepciós hölgyek! Urológiai vizsgálaton voltam, a doktornő nagyon alapos, kedves volt, mindent elmagyarázott érthetően, körültekintően vizsgált. Elégedett vagyok nagyon, ha máskor is szükségem lesz rá, csak ide jövök!

– Réka
Image titleImage title
Dr. Magbade Gábor

Igényes környezet, segítőkész személyzet. Dr. Magbade Gábornál jártam ortopédián, odafigyelt a panaszaimra, mindent részletesen kifejtett, elmagyarázott, több megoldást is felvázolt és mindenben készséggel segített. Csak ajánlani tudom.

– Júlia
Image titleImage title
Dr. Beinschróth Zoltán

A kardiológián voltunk. Maximális szakértelmet, segítőkészséget, türelmet, kedvességet tapasztaltunk. A környezet megnyugtató, relaxáló. Mindenkinek szeretettel ajánlom.

– Tünde
Image titleImage title
Dr. Sárkány Veronika

Kellemes környezet, kedves és közvetlen recepciós fogadott. A honlapon egyszerűen lehet online időpontot foglalni. Az árak és az elérhető szolgáltatások teljesen korrektek, pontosan fel van tüntetve minden, ami szükséges. Dr. Sárkány Veronikánál jártam neurológián. A doktornő alapos, készséges, kérdés nélkül mindenről tájékoztatott. Erősen ajánlott a hely és a doktornő is!

– Zsanett
Image titleImage title
Dr. Radnóty Gergely

Anyukámmal voltunk Diabetológia/Belgyógyászat rendelésen, Dr. Radnóty Gergelynél. A doktor úr nagyon alapos és sok jó tanácsot is kaptunk. Egyébként mindenki nagyon kedves volt. A recepciós hölgy is „csupa mosoly”! Örülök neki, hogy ezt a klinikát választottam! Szívesen ajánlom!

– Mária
Image titleImage title
Dr. Koszorús Erzsébet

Online foglaltam időpontot ebbe a nem olyan régen nyílt kőbányai rendelőbe. A felszerelés modern, tisztaság és pontosság fogadott. És még valami, ami miatt vissza fogok ide jönni. Dr. Koszorús Erzsébet kedvessége és közvetlensége a vizsgálat során meggyőzött arról, hogy jól választottam. Csak ajánlani tudom 🙂

– Zsóka
Image titleImage title
Dr. Nádas Judit

Első alkalommal találkoztam a doktornővel, mégsem voltam feszült, úgy éreztem, mintha nem először járnék nála. Ezzel eloszlatta a félelmem, ami addig bennem volt. Érthetően elmondta a betegségemmel kapcsolatos első teendőket, megnyugtatóan beszélt az elkövetkező vizsgálatról. Megnyugtató volt, hogy nem kell heteket várni a vizsgálatra és az eredményre, hogy a továbbiakban is figyelemmel kíséri az állapotom kontroll vizsgálat felajánlásával.

– Ágnes

Kérjük, értékeljen minket!