What People Says

Rólunk mondták

5
Pácienseink értékelése

Az alábbiakban pácienseink értékelését olvashatja. Örömmel veszünk minden visszajelzést, mely segít abban, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk Önöknek. Kérjük, ossza meg velünk Ön is tapasztalatait!

Image titleImage title
Dr. Mándi Miklós

A Doktor Úr nagyon türelmes és kedves, mindenről részletesen tájékoztatott a műtét utáni teendőkkel kapcsolatban is. Sem a műtét, sem a varratszedés nem volt fájdalmas 🙂

– Anikó
Image titleImage title
Dr. Chamdin Safwan

Kellemes tapasztalat. Részletesen kikérdezett, végig partnerként kezelt. Az általa javasolt gyógymódot elkezdtem.

– Kálmán
Image titleImage title
Dr. Laveczky Lívia

A dr-nő elmondta mi fog történni, mire számítsak és így mindig rákészülhettem lelkileg a történésekre.

– Boglárka
Image titleImage title
Dr. Sárkány Márton

A doktor úr nagyon barátságos, kedves és segítőkész volt. A kivizsgálás előtt alaposan végigkérdezett kórelőzményekről, tünetekről, illetve minden lehetséges fontos dologról. A vizsgálat alatt figyelmes, precíz volt, közben mindenről tájékoztatott, illetve vizsgálat után a kezelésem további lehetőségeit is teljes körűen ismertette, felajánlotta a lehetőségeim, minden kérdésemre válaszolt.

– Adrienn
Image titleImage title
Dr. Metes Dorottya

A doktornő nagyon alaposan megvizsgálta a gyermeket, kedves volt. Mindenre készséggel válaszolt, tanácsokat adott. Nem várakoztunk, pontosan az időpontban mentünk be.

– Ágnes
Image titleImage title
Dr. Balaton Dávid

A doktor úr nagyon figyelmes volt és türelmes; elmondott mindent érthetően a betegségemmel kapcsolatban. Nem küldött felesleges vizsgálatokra. Csak ajánlani tudom.

– Kitti
Image titleImage title
Dr. Jánoska Dorottya

Még nem találkoztam ilyen alapos és minden kérdésre kitérő Doktornővel. Egyből tudott diagnosztizálni pár teszt segítségével. Csak ajánlani tudom a Doktornőt! Minden orvosnak ilyennek kéne lennie.

– Zsuzsanna
Image titleImage title
Dr. Sebestyén Róbert

Nagyon rendes és alapos volt a Doktor úr! Mindent elmagyarázott, még olyan nyirokcsomót is megnézett kérésemre, ami nem is volt a vizsgálat része. Nagyon ajánlom!

– Ágnes

Kérjük, értékeljen minket!