Dr. Magbade Gábor

Dr. Magbade Gábor

Ortopéd-traumatológus

Bemutatkozás

Dr. Magbade Gábor ortopéd-traumatológus szakorvos. Eddigi munkám során volt szerencsém mind nagy forgalmú baleseti sebészeti osztályokon, mind tervezett műtéteket végző ortopédiai osztályon dolgoznom. Ezen idő alatt szereztem tapasztalatot a leggyakoribb csont- és ízületi panaszok, betegségek kezelése terén, műtéti és konzervatív módszerekkel egyaránt.

Emellett fontosnak tartom az évek során kialakított és gyakorlatomba beolvasztott funkcionális – az emberi test anatómiájának és élettanának természetes, evolúciós alapú mintáit felhasználó – szemléletet, melynek fontos alapját képezik a rendszeres testmozgás és, gyógytorna, mozgásterápia, vagy akár a fascia szemléletű kezelések.

A betegek, sérültek számára a panaszaik enyhülése a cél, de mindez mégsem elég, ha a jó ellátás során nincs tájékoztatás, megfelelő kommunikáció. A szakmai alapelvek mellett ezt tartom még igazán fontosnak, hogy tiszták legyenek mind a beteg, mind az orvos számára, hogy mik a közös lehetőségek és célok.

Ezek elérése, véleményem szerint, az alapos betegvizsgálat, tanácsadás és szűrés, valamint később a kezelés folyamatain keresztül megvalósítható, ennek fényében próbálom mindennapi munkámat végezni.

Specializáció

  • boka és lábpanaszok
  • lúdtaplp
  • bütyök
  • kalapácsujj
  • sarokfájdalom
  • Achilles-fájdalom

Tanulmányok

2004-2010 – Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

2019 – Ortopéd-traumatológia szakvizsga

2012-2014 – NES Healthcare (Egyesült Királyság)

2017-2018 – MH EK Általános Traumatológiai Osztály

2018 – MH EK Ortopédiai Osztály

2021-2022 – FDM, Kinesiotape tanfolyamok – konzervatív, funkcionális szemléletű kezelési formák
mozgásszervi panaszokra

Foglaljon időpontot:

Rendelési idő

Szakorvosaink