dr. Nyírő Melinda

Dr. Nyírő Melinda

Tüdőgyógyász

Bemutatkozás

Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvoskarán végeztem, 4 évvel később tüdőgyógyászat szakvizsgát tettem. Az Országos Mentőszolgálatnál szereztem tapasztalatokat, mint orvostanhallgató és mint végzett orvos is.

Tüdőgyógyászati szakkórház kórházi osztályán, kórházi szakambulanciákon, több tüdőgondozóban, ambulanciákon dolgoztam és dolgozom párhuzamosan is. Tüdőgondozó vezető főorvosként, illetve két budapesti szakrendelőben egymást követően orvos-igazgatóként, illetve a főigazgató általános helyetteseként láttam el vezetői feladatokat.

Pályám kezdete óta az egészségügyre több oldalról is ráláthattam mind munkám, mind tanulmányaim során. Professional Leader, BÁN Coaching és Szupervízió Akadémia és az ELTE Egészségpolitika tervezés és finanszírozás Mesterképzés-abszolutórium elvégzése is hozzájárult ehhez. Gyógyszeriparban is szereztem szakmai ismeretet tüdőgyógyászati, neurológiai, allergológiai, pszichiátriai, szemészeti területeken. Mint product manager, több gyógyszert vezettem be országosan. Nemzetközi gyógyszervizsgálatokban vettem és veszek részt vizsgálatvezetőként.

A társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartom, már több, mint 14 éve, egészségügyi közhasznú alapítvány kuratóriumi elnökeként tevékenykedve.

Specializáció

  • COPD diagnosztika
  • Aszthma diagnosztika
  • Szénanátha
  • Egyéb allergiás megbetegedések kivizsgálása
  • Köhögés kivizsgálása
  • Nehézlégzés kivizsgálása

Kórházi háttér

Flór Ferenc Kórház Kistarcsa

Tanulmányok

2023. Neurálterápia szakvizsga (POTE)

2023. Yamamoto képzés (Yamamoto Intézet, Budapest)

2023. Anti-aging képzés (Yamamoto Intézet, Budapest)

2011-2012. Professional Leader, BÁN Coaching és Szupervízió Akadémia

2010- ELTE Egészségpolitika tervezés és finanszírozás, Mesterképzés

1996. Tüdőgyógyászat szakvizsga

1986-1992. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvoskar

Foglaljon időpontot:

Rendelési idő

Szakorvosaink