Nőgyógyászat

Dr. Koszorús Erzsébet, Dr. Sárkány Márton, Dr. Barabás Júlia, Dr. Mihali Pál

Nőgyógyász mutatja a vizsgálati eredményt fiatal női páciensnek

Egészségének megőrzése érdekében a rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen, hiszen szűrővizsgálatokkal korán felfedezhetők és jól kezelhetők a rosszindulatú daganatok, valamint más nőgyógyászati betegségek is.

Számos elváltozás, fertőzés nem feltétlenül okoz tüneteket, így a rendszeres szűrések alapvető jelentőségűek, főként azért, mert meddőséghez vagy akár daganatos betegségek kialakulásához vezethetnek.

Legtöbb esetben a nőgyógyászati panaszok hátterében gyulladás áll, mely még a legkörültekintőbb esetekben is jórészt valamilyen fertőzés következménye. Klinikánkon lehetőség van ezen fertőzések kivizsgálására és kezelésére is.

Modern korunk gyakori problémája a meddőség, mely nőket és férfiakat egyaránt érint. Ehhez kapcsolódóan Klinikánkon a párok teljes körű, komplex kivizsgálásban részesülhetnek (urológia, nőgyógyászat, endokrinológia).

Mindezek mellett természetesen teljeskörű terhesgondozás is elérhető a várandósság felfedezésétől egészen a végéig.

Nőgyógyászati vizsgálat során a kórelőzmény felvételét követően a panaszok részletes átbeszélése következik. Ezután szakorvosunk a diagnosztikai vizsgálatokat követően, a beteg egyéni igényeit figyelembe véve személyre szabott terápiás lehetőségekre tesz javaslatot. A páciens rendelkezésére bocsátunk minden olyan információt, amely számára szükséges ahhoz, hogy eldöntse milyen kezelési módot válasszon és a végén egy közös döntést követően léphessen a gyógyulás útjára.

Fentieken kívül tanácsadást és kezelést nyújtunk fogamzásgátlásra, PCOS és egyéb ovulációs problémákra, menstruációs rendellenességekre, illetve minden további női nemet érintő problémára, hiszen a Halom Medical megoldást jelent egy Halom problémára….

18 éven aluli páciens ellátása csak szülő jelenlétében lehetséges!